Zvezdane noći na beogradskom splavu Jimmys! (FOTO)

Objavljeno 07 Jul 2013 - 14:36
Sudeći po informacijama koje dobijamo sa terena, noćni život u Beogradu je ove godine puno zanimljiviji od predhodnih godina. Muzičkih događaja je mnogo više, a tome su mnogo doprineli novootvoreni klubovi i splavovi u srpskoj prestonici. Izdvojili smo tri muzička događaja, koji su organizovani ove sedmice i to tri noći zaredom, a da bude još intersantnije na istom mestu, u popularnom splavu Jimmys.
Posetioce ovog splava u utorak (02.07) je odlično zabavio popularni Saša Kovačević, čiji je nastup izazvao veliku pažnju posetilaca. Noć kasnije, dakle u sredu, odličnu žurku priredili su članovi popularne grupe Miligram, koji su se sa posetiocima ovog splava družili do kasno u noć. Ništa zanimljivije nije bilo ni u četvrtak, kada je na splavu svirao Lexington Band, koji je sa hitovima “Dobro da nije veće zlo” i “Pijane usne ne lažu”, kao i mnogim drugim pesmama, oduševio sve prisutne goste.
Uposlenici ovog splava su nam rekli, da će u narednom periodu ugostiti mnoge poznate estradne zvezde, što znači da će i dalje biti veselo i raspevano.
Z. H.

Komentar

Komentar

About the Author

Ostavi komentar